• Camera2000x400
  • Gereedschap2000x400
  • Potloden2000x400
  • Toetsenbord2000x4000

de inhoud

teksten

Een websitebezoeker heeft over het algemeen niet al te veel geduld. Hij is op zoek naar informatie en als hij die niet snel genoeg gevonden heeft, surft hij door naar de volgende site. In één, hooguit twee oogopslagen moet duidelijk zijn waar hij die info kan vinden. De structuur en vorm van de site moet daarom gewoon goed zijn, maar de tekst is zeker zo belangrijk. Het is de kunst de aandacht van de bezoeker te trekken, hem te prikkelen en te verleiden om door te lezen. De tekst moet daarom kort en krachtig zijn met pakkende intro’s. Wellicht weet je zelf heel goed hoe je je doelgroep moet overhalen om op je site te blijven, mogelijk heb je hierbij hulp nodig. Ik kan teksten voor je redigeren, maar ook schrijven.

foto’s

Het oog wil ook wat en wat valt meer op dan een mooie foto? Foto’s trekken de aandacht en bepalen een groot deel van de look & feel van je website. Er zijn stockfoto’s zowel gratis als tegen betaling verkrijgbaar, maar als je je site liever een persoonlijk tintje wil geven dan is het beter eigen foto’s te gebruiken. Je kunt ze precies zo maken als je wil en de kleur, sfeer en uitstraling aanpassen aan je site en huisstijl. Ben je zelf niet zo handig met een camera, dan kun je de foto’s ook door mij laten maken.

huisstijl

We gebruiken je huisstijl als vertrekpunt bij het vormgeven van de site. Heb je nog geen huisstijl of logo dan kan ik er een voor je ontwerpen. 

Logomobiel900x273