• Camera2000x400
  • Gereedschap2000x400
  • Potloden2000x400
  • Toetsenbord2000x4000

de website

wie, wat en hoe?

Dat zijn de vragen die in het eerste gesprek op tafel komen. Wie wil je bereiken met je site, wat wil je vertellen en hoe doe je dat dan? Als je daarvan nog geen duidelijk beeld hebt, kan ik je helpen je plan concreter te maken. We staan samen stil bij de structuur, het raamwerk dat de basis vormt voor de site. Ook gaan we aan de slag met de uitstraling van je site, welke kleuren, welk lettertype, welke sfeer past bij jou? Ook denken we na over SEO, m.a.w. hoe je zo goed mogelijk gevonden wordt via de zoekmachines. We maken afspraken over wat ik als webdesigner ga doen en wat jij als klant uitwerkt. 

het ontwerp

Als de ‘bouwtekening’ klaar is begin ik met het grafisch ontwerp. Ik vertaal jouw wensen in een concreet beeld van de pagina’s van de site. Tijdens de ontwerpfase houden we de lijntjes kort en stem ik regelmatig met je af om te kijken of we nog op dezelfde weg zitten. 

de bouw

Als je tevreden bent over het ontwerp is het tijd om het technisch uit te gaan werken en daadwerkelijk te gaan bouwen. Ik werk met het CMS Wordpress en Joomla, wat betekent dat je later zelf de inhoud van de website kunt aanpassen. Uiteraard leer ik je hoe je dit kunt doen. Als je dit liever helemaal uit handen geeft, kan dat ook.

Logomobiel900x273