Portfolio

wat zeggen mijn klanten?

 • Hetty heeft ons op uiterst professionele wijze begeleid bij het maken van een nieuwe website voor Openluchttheater Overloon. Haar inzet, toewijding en professionaliteit hebben ertoe geleid dat er een mooie overzichtelijke site de lucht in is gegaan. Door alles stap voor stap door te nemen en te begeleiden zagen wij door de bomen het bos weer.
  Ook het nieuwe verfrissende logo komt van de hand van Hetty. Dus: alles onder 1 dak. Wel zo handig en ook heel fijn voor de nazorg.
  Germien Martens - Openluchttheater Overloon

 • Denkt goed mee met de klant. Maakt perfecte keuze in de opbouw van website. Weet teksten goed neer te zetten met juiste woordkeuzes.
  Bart Graat - Jegra consultants

 • Ik heb de diensten van Studio Coppis als allround en zeer professioneel ervaren. Zowel voor het ontwikkelen van mijn logo, de bouw en inhoud van de website, folders en reclamebord. En dan van het begin tot het einde: ontwerp, productie tot en met de levering. Hetty is actief en creatief op zoek naar wat bij mij en mijn bedrijf past. Als ik vragen heb reageert ze supersnel en staat volledig open voor mijn kanttekeningen, die ze vervolgens gebruikt voor nieuwe vormgeving waarbij ze op eigen initiatief nog meer opties toevoegt. Het mooie van Hetty is dat ze zich niet persoonlijk aangevallen voelt als een van haar concepten / opties mij helemaal niet aanspreekt of als ik heel veel kanttekeningen plaats. Dát maakt dat het makkelijker wordt voor de klant om écht tot een eigen logo of zo te komen. Ik zal haar zeker bij anderen aanbevelen.
  Anneke Steijlen - Coachen in STeIJL

advies of vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte.