Portfolio

wat zeggen mijn klanten?

 • Studio Coppis, erg fijn mee samengewerkt. Nadat ik uitgelegd had wat ik wilde kwam er (erg snel) een concept wat perfect aan mijn wensen voldeed. Zelfs over de kleuren was al nagedacht. En aanpassingen tussendoor of achteraf waren snel geregeld. Vond het ook prettig dat Hetty nog eens extra nadacht over de aangeleverde teksten. Klakkeloos overnemen zou het gemakkelijkste geweest zijn, maar gelukkig kwam er steeds een kleine melding. Zou je niet …? want … Gaf een erg goed gevoel. Achteraf tijd genomen om me een makkelijke en duidelijke uitleg te geven, hoe met de site te werken. Kortom zeer tevreden.
  David Henckens – David Henckens en feelgoodtimer

 • Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat van mijn website en het ontwerp van het logo. Het was prettig samenwerken, Hetty luistert, denkt met je mee en zet stap voor stap iets moois neer. Snelle reactie, korte lijntjes, goede ideeën, kortom een aanrader!
  Monique van Loosbroek – MVL bedrijfsmaatschappelijk werk

 • Hetty heeft ons op uiterst professionele wijze begeleid bij het maken van een nieuwe website voor Openluchttheater Overloon. Haar inzet, toewijding en professionaliteit hebben ertoe geleid dat er een mooie overzichtelijke site de lucht in is gegaan. Door alles stap voor stap door te nemen en te begeleiden zagen wij door de bomen het bos weer.
  Ook het nieuwe verfrissende logo komt van de hand van Hetty. Dus: alles onder 1 dak. Wel zo handig en ook heel fijn voor de nazorg.
  Germien Martens – Openluchttheater Overloon

advies of vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte.