Skip to main content

wat zeggen mijn klanten?

 • De samenwerking met Studio Coppis – Hetty heb ik als zeer prettig ervaren.
  Voor, tijdens en na het bouwen van de site verliep het contact erg soepel. Als er vragen waren of dingen gewijzigd moesten worden werd dit vrijwel meteen beantwoord en aangepast. Hetty is betrouwbaar en accuraat. Hetty luistert, geeft feedback en denkt mee. Mijn website was een paar weken na het eerste contact live en ik ben super tevreden met het resultaat. Kortom TOP! Ik kan iedere ondernemer Studio Coppis – Hetty aanbevelen.
  Dank je wel Hetty.
  Anita de Wit – Praktijk Flow – november 2020

 • Opnieuw weer heel prettig samengewerkt met Hetty.
  Ze luistert goed naar wat je wilt, is altijd bereikbaar, snel en accuraat.
  En, niet onbelangrijk, ik ben helemaal happy met het resultaat!
  Marjan Verhoeven – De Bossenhoek – augustus 2020

 • Studio Coppis, erg fijn mee samengewerkt. Nadat ik uitgelegd had wat ik wilde kwam er (erg snel) een concept wat perfect aan mijn wensen voldeed. Zelfs over de kleuren was al nagedacht. En aanpassingen tussendoor of achteraf waren snel geregeld. Vond het ook prettig dat Hetty nog eens extra nadacht over de aangeleverde teksten. Klakkeloos overnemen zou het gemakkelijkste geweest zijn, maar gelukkig kwam er steeds een kleine melding. Zou je niet …? want … Gaf een erg goed gevoel. Achteraf tijd genomen om me een makkelijke en duidelijke uitleg te geven, hoe met de site te werken. Kortom zeer tevreden.
  David Henckens – David Henckens en feelgoodtimer – april 2020

 • Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat van mijn website en het ontwerp van het logo. Het was prettig samenwerken, Hetty luistert, denkt met je mee en zet stap voor stap iets moois neer. Snelle reactie, korte lijntjes, goede ideeën, kortom een aanrader!
  Monique van Loosbroek – MVL bedrijfsmaatschappelijk werk – maart 2020

 • Hetty heeft ons op uiterst professionele wijze begeleid bij het maken van een nieuwe website voor Openluchttheater Overloon. Haar inzet, toewijding en professionaliteit hebben ertoe geleid dat er een mooie overzichtelijke site de lucht in is gegaan. Door alles stap voor stap door te nemen en te begeleiden zagen wij door de bomen het bos weer.
  Ook het nieuwe verfrissende logo komt van de hand van Hetty. Dus: alles onder 1 dak. Wel zo handig en ook heel fijn voor de nazorg.
  Germien Martens – Openluchttheater Overloon – mei 2019

 • Denkt goed mee met de klant. Maakt perfecte keuze in de opbouw van website. Weet teksten goed neer te zetten met juiste woordkeuzes.
  Bart Graat – Jegra consultants – januari 2019

 • Ik heb de diensten van Studio Coppis als allround en zeer professioneel ervaren. Zowel voor het ontwikkelen van mijn logo, de bouw en inhoud van de website, folders en reclamebord. En dan van het begin tot het einde: ontwerp, productie tot en met de levering. Hetty is actief en creatief op zoek naar wat bij mij en mijn bedrijf past. Als ik vragen heb reageert ze supersnel en staat volledig open voor mijn kanttekeningen, die ze vervolgens gebruikt voor nieuwe vormgeving waarbij ze op eigen initiatief nog meer opties toevoegt. Het mooie van Hetty is dat ze zich niet persoonlijk aangevallen voelt als een van haar concepten / opties mij helemaal niet aanspreekt of als ik heel veel kanttekeningen plaats. Dát maakt dat het makkelijker wordt voor de klant om écht tot een eigen logo of zo te komen. Ik zal haar zeker bij anderen aanbevelen.
  Anneke Steijlen – Coachen in STeIJL – oktober 2018

 • Studio Coppis, Hetty is super om mee samen te werken! Ze ziet in nieuwe dingen een uitdaging. Staat altijd klaar als we er zelf niet uit komen. Wij zijn heel tevreden, een aanrader!
  Lieke Zeegers – Bloems Overloon – september 2019

 • Wij zijn heel blij met de hulp bij al onze communicatieproblemen. Het is heel gemakkelijk om ‘alles over de schutting te kunnen gooien’ en het bespaart ons veel werk. Ieder z’n vak.
  Carin Coppis – Assurantie-adviseurs Coppis & Cruijsen – september 2019

 • Studio Coppis – Hetty – zegt wat ze doet, maar doet ook wat ze zegt.
  Snel, accuraat en uiterst betrouwbaar. Hetty luistert heel goed naar de wensen van de klant. Dit is te zien op onze website Smaakvol eten met Det. Mooie strakke vormgevingen en geen zinloze informatie. Daarna: ontzorgen, oa. middels het up to date houden van de website en het gastenboek.
  Kortom, Studio Coppis onder de bezielende leiding van Hetty, echt een aanrader.
  Det Olde Hampsink – Smaakvol eten met Det – september 2019

 • Voor mij betekent samenwerken met studio Coppis: Goed en duidelijk overleg, goede ideeën, snelle en betrouwbare service. Het resultaat een persoonlijke website gemaakt die er mag zijn! Zeker aan te raden!
  Maria Stroecken – Voet en Food – september 2019

 • Alleen maar goede ervaringen met Studio Coppis! Snelle service, persoonlijk, hoge kwaliteit en Hetty staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of het een en ander aan te passen op de website. Super.
  Irene Deriet – zevendwergenpad – september 2019

 • Ben erg tevreden over de samenwerking met Hetty. Ze voelt goed aan, qua stijl/ uitstraling, om samen een mooie website te bouwen, die bij je bedrijf maar ook bij mij als persoon past. Niet teveel poespas maar duidelijk en overzichtelijk.
  Carolina Jenniskens – Salon Carolina – september 2019