dienst webdesign

webdesign

Studio Coppis levert maatwerk, want iedere klant, elk product en elke dienst is anders. Dat vraagt om een passend ‘jasje’. Ik vertaal jouw wensen in een website die als gegoten zit. Natuurlijk is die responsive dus ook geschikt voor tablet en mobiel.

wie, wat en hoe?

Dat zijn de vragen die in het eerste gesprek op tafel komen. Wie wil je bereiken met je site, wat wil je vertellen en hoe doe je dat dan? Als je daarvan nog geen duidelijk beeld hebt, kan ik je helpen je plan concreet te maken. We staan samen stil bij de structuur, het raamwerk dat de basis vormt voor de site. Ook gaan we aan de slag met de uitstraling van je site, welke kleuren, welk lettertype, welke sfeer past bij jou? We gebruiken je huisstijl als vertrekpunt bij het vormgeven van de site. Heb je nog geen huisstijl of logo dan kan ik er een voor je ontwerpen. We denken na over SEO, m.a.w. hoe je zo goed mogelijk gevonden wordt via de zoekmachines. We maken afspraken over wat ik als webdesigner ga doen en wat jij als klant uitwerkt.

ontwerp en bouw

Als de ‘bouwtekening’ klaar is begin ik met het ontwerp. Ik vertaal jouw wensen in een concreet beeld van de pagina’s van de site en bouw deze in een afgeschermde omgeving. Hiermee krijg je meteen een idee van hoe de site eruit gaat zien, zowel op desktop, tablet als smartphone. Ik werk met het CMS WordPress in combinatie met het gebruiksvriendelijke YOOtheme pro, waarmee je de mooiste websites kunt maken en niet gebonden bent aan een vast ontwerp. Om het proces te kunnen volgen krijg je van mij een gebruikersnaam en wachtwoord zodat je regelmatig een kijkje kunt nemen en reageren op de vorderingen. 

onderhoud

Als de website getest is en je helemaal tevreden bent wordt de site live gezet. De website is zo opgezet dat je eenvoudig teksten en foto’s kunt aanpassen en eventueel ook extra pagina’s kunt toevoegen. Natuurlijk leg ik je uit hoe je dit moet doen, maar als je hier geen zin in hebt of tijd voor wil maken help ik je graag een handje. Hou er rekening mee dat een website regelmatig onderhoud nodig heeft om up-to-date te blijven. Dit technisch onderhoud zoals veiligheidsupdates en updates van geïnstalleerde plugins kan ik voor je doen.

dienst vormgeving

vormgeving

Maak indruk met een mooi logo, laat een opvallend visitekaartje achter of krijg naamsbekendheid met een advertentie die de aandacht trekt, ook voor grafisch ontwerp kun je bij Studio Coppis terecht.

ontwerp logo en/of visitekaartjes

Mogelijk heb je zelf al wensen en ideeën over kleuren en vormen van een logo en visitekaartje, maar het kan ook zijn dat je daar nog helemaal blanco in staat. Ik denk met je mee en ga vorm geven aan wat je uit wil stralen en wie je wil bereiken en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Je krijgt het logo dat wordt gemaakt in Adobe Illustrator als een origineel vector-bestand. Dit kan hierdoor zonder kwaliteitsverlies verkleind en vergroot worden, dus altijd haarscherp!

flyers, banners en meer

Organiseer je een evenement en heb je flyers, banners of ander drukwerk nodig? Geen probleem, ook die kan ik voor je ontwerpen.

drukwerk

Alle ontwerpen worden drukklaar geleverd zodat je drukker ermee aan de slag kan. Als je het gemakkelijker vindt om het helemaal uit handen te geven, dan kan dat ook. Ik zorg dan dat het besteld en op het gewenste adres bezorgd wordt.

dienst teksten

teksten

De een schudt de woorden zo uit de mouw, een ander krijgt het al benauwd bij de gedachte aan tekstschrijven. Wellicht druk jij je op papier heel gemakkelijk uit, maar mogelijk heb je hierbij hulp nodig. Ik kan teksten voor je redigeren, maar ook schrijven.

websiteteksten

Een websitebezoeker heeft over het algemeen niet al te veel geduld. Hij is op zoek naar informatie en als die niet snel genoeg gevonden wordt, surft hij door naar de volgende site. In één, hooguit twee oogopslagen moet duidelijk zijn waar de info te vinden is. De structuur en vorm van de site moet gewoon goed zijn, maar de tekst is zeker zo belangrijk. Het is de kunst de aandacht van de bezoeker te trekken, hem te prikkelen en te verleiden om door te lezen. De tekst moet daarom kort en krachtig zijn met pakkende intro’s. Ook is het belangrijk rekening te houden met de zoekmachines – SEO – en zoekwoorden, hoofdletters en witruimtes in je teksten te verwerken.

teksten in alle vormen en maten

Een goede tekst schrijven is niet zo eenvoudig. Woorden moeten passen bij de boodschap en de situatie. Woordgrapjes kunnen wel in een advertentie of poster en trekken daar de aandacht, maar leiden juist af van de boodschap in een informatieve tekst. Ik kan teksten voor je redigeren, stijlfouten eruit halen en van kromme zinnen een vloeiend geheel maken, maar ik kan ze ook voor je schrijven.

dienst fotografie

fotografie

Het oog wil ook wat en wat valt meer op dan een mooie foto? Ben je zelf niet zo handig met een camera, dan kun je de foto’s ook door mij laten maken.

foto’s

Foto’s vertellen meer dan duizend woorden, ze trekken de aandacht en bepalen een groot deel van de look & feel van je website. Er zijn stockfoto’s zowel gratis als tegen betaling verkrijgbaar, maar als je je site liever een persoonlijk tintje wilt geven dan is het beter eigen foto’s te gebruiken. Je kunt ze precies zo maken als je wilt en de kleur, sfeer en uitstraling aanpassen aan je site en huisstijl.

advies of vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte.