• Camera2000x400
  • Gereedschap2000x400
  • Potloden2000x400
  • Toetsenbord2000x4000

even voorstellen

portretfoto sept.2018 site

Studio Coppis - compleet webdesign - is Hetty Coppis. Na een lange carrière in de jeugdhulpverlening heb ik in 2015 besloten mijn passie te volgen, vormgeving in al zijn facetten.

Het lijken twee werelden die niet verder van elkaar af kunnen staan, maar niets is minder waar. 

Als hulpverlener heb ik geleerd te luisteren, door te vragen, zeker te weten dat je elkaar goed begrijpt en te denken in oplossingen. Ook in het werk van een webdesigner zijn dat belangrijke vaardigheden. Tel daarbij op een gestructureerde geest met liefde voor taal en fotografie en dan is ineens de keuze voor webdesign best logisch. In relatie tot mijn klanten vind ik het persoonlijke contact belangrijk. Blijven afstemmen en korte lijnen houden om SAMEN te komen tot het optimale resultaat.

Wat zeggen mijn klanten?

Studio Coppis - Hetty - zegt wat ze doet, maar doet ook wat ze zegt.
Snel, accuraat en uiterst betrouwbaar. Hetty luistert heel goed naar de wensen van de klant. Dit is te zien op onze website Smaakvol eten met Det. Mooie strakke vormgevingen en geen zinloze informatie.
Daarna: ontzorgen, oa. middels het up to date houden van de website en het gastenboek.
Kortom, Studio Coppis onder de bezielende leiding van Hetty, echt een aanrader.

Det Olde Hampsink - Eigenaar Smaakvol eten met Det - 8 maart 2019

"Having been involved in the creation of numerous websites before, I can say Hetty was the most creative, reactive, professional and value for money web designer I have worked with to date. Hetty created the website at a distance on the telephone and by email and we were more than happy with the results and would have no hesitation in recommending her services."

Mark Vickery - Founder and Consultant at Three off the Tee Ltd - 10 april 2018

"Studio Coppis is een geweldige dienstverlener bij het ontwikkelen van websites. Hetty luistert goed naar wat je wil, helpt je keuzes maken, heeft een heel goed gevoel voor kleurstellingen en helpt je bij het editen van je teksten. Zij werkt snel en accuraat. Hetty heeft ons geholpen om in een week tijd een eerste versie van onze website in de lucht te helpen. Zij is een heel prettig persoon om mee samen te werken, werkt accuraat en snel en is heel servicegericht en professioneel. Een aanrader!"

Harry van Irsel - Directeur van De Uitkomst, adviesbureau voor uitkomstgericht veranderen - 7 april 2018

Logomobiel900x273